Leun op de goastok!

 


Wie in Twente kent de goastok niet? Het is een wandelstok waarop je tijdens je (levens)reis even kan rusten. Soms, bij dreigingen, kan je de goastok als verdedigingsmiddel gebruiken. Ook kan je hem als houvast gebruiken tijdens het stilstaan en daardoor  meer uitzicht krijgen en beter bedenken wat je te doen staat op je levenspad.

 

 

 

Praktijk de Goastok helpt je om je dieper bewust te worden van wie jij als persoon bent. Ze helpt je te ondekken hoe je van binnenuit reageert op hindernissen. Ze helpt je bij je zelfreflectie op ongemakkelijke patronen in je denken, voelen en doen. De nieuwe inzichten die ontstaan bieden je innerlijke rust, plezier en effectiviteit in je optreden  op je werk of thuis.

 

 

 

 

Gebruik makend van zijn 36-jarige  ervaring als docent, militair geestelijk verzorger en geestelijk vormingswerker,   wil Gert de Wolf, tegenwoordig als geestelijk begeleider en trainer, beschikbaar en bereikbaar voor jou zijn. 

 

In de gesprekken wordt ruim tijd en aandacht gegeven aan wie jij als persoon ten diepste bent en wat jij op dit moment nodig hebt. Ook buiten de gesprekken en kantooruren om is hij, in geval van nood, telefonisch bereikbaar.  

 

 

Wil je direct een gesprek met mij? Bel.   Of meld je  aan voor de intake via de contactpagina.

Praktijk de Goastok  T.: 0634897129     Distel 3   7577 HH Oldenzaal     Ing: NL38INGB0700167161   KvK 63974037