Wandelen met de goastok

 

Wandelend je gedachten uitspreken en delen

Voor veel mensen is wandelen in het jachtige leven een mooie manier om de warboel van gedachten en gevoelens tot rust en ordening te brengen.

We gaan eerst wandelen waarbij de nadruk op stilte en reflectie valt. Tijdens het lopen krijg je, alleen wanneer je wilt, aanwijzingen mee (op de golflengte van je diepere overtuigingen) die je van dienst kunnen zijn bij je weg naar binnen toe. Al wandelend ga je in hoofd en hart allerlei aspecten van je probleem en van wie jij als persoon bent langs.  Na de wandeling van ongeveer  een uur volgt een gesprek (anderhalf uur) bij koffie of thee.  

 

 

Terugblikken op je leven

Wanneer je het belangrijk vindt om je levensverhaal te vertellen tijdens een wandeling kunnen we dat op verschillende manieren doen:

Wellicht vind je het prettig om mij uitsluitend je verhaal te vertellen en heb je verder geen behoefte aan reflectie of begeleiding bij de duiding van je verhaal.

Maar uiteraard kan het ook zinvol voor je zijn om je verhaal nader te overwegen aan de hand van 3 lijnen in je leven:  tijd  (wie was jij door de tijd heen?) – ruimte (wie was jij als persoon in contact met anderen? levensvisie (hoe heeft jouw kijk op het leven, met of zonder God, je leven beïnvloed?)

Na deze laatste variant volgt een afsluitend gesprek met koffie of thee waarin zin en betekenis van je verhaal aan de orde komt.

 

 

Praktijk de Goastok   T: 0634897129     Distel 3   7577 HH Oldenzaal     Ing: NL38INGB0700167161   KvK: 63974037