TALK-IN Oldenzaal

TALK-IN Oldenzaal : samen ervaringen en inzichten uitwisselen.

Woensdag 21 november 2018  van 19.45 uur – 21.45 uur .  Adres:  Hotel ter Stege   Marktstraat 1 , Oldenzaal

Thema:  Wie ben jij nou  helemaal (geworden)?

Waar kom jij vandaan en waar ga jij naartoe?  Hoe denk je dat te sturen? Stuur jij jezelf of stuurt een ander? Lukt het jou jezelf te zijn en blijven?  We gaan het samen onderzoeken. Gert de Wolf geeft een inleiding en neemt ons mee langs 3 lijnen. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek en ontdekken zo hoe onze identiteit wordt gevormd en wat we kunnen doen met onze verlangens voor de toekomst.

Van harte welkom!

 

Voeding of vulling?
Hoe kun je wijs met je voeding omgaan om jezelf gezond en vitaal te houden?
TALK-IN Oldenzaal, 18 april bij Ter Stege; samen ervaringen en inzichten uitwisselen.
Onder de deskundige leiding van Marjolein Eriks, natuurgeneeskundig therapeut van praktijk Origanum uit Oldenzaal, onderzoeken wij de effecten van voeding en onze voedingsgewoonten op onze gezondheid. Na een inleiding op het thema stelt zij ons de vraag: ‘Wanneer is eten en drinken werkelijk voedend en wanneer is het alleen maar vulling?’ Verschillende factoren nemen we daarbij onder de loep.
Het belooft een boeiende avond te worden met gesprek, theorie én ervaringsoefeningen. Nieuwsgierig? U en jij bent van harte welkom bij hotel Ter Stege, Marktstraat 1, Oldenzaal.

 

Heb je ervaring met het thema, zelf of door je  partner of familieleden, of ben je nieuwsgierig? Je bent  van harte welkom bij Marktstraat 1  in Oldenzaal. Inloop vanaf 19:45 uur. We starten om 20:00 uur en ronden af rond 21:45 uur. Entree € 5,00. Aanmelden is niet nodig.

De organisatie van deze avonden is in handen van Yvonne Meyer (praktijk De Kern) en Gert de Wolf (praktijk De Goastok), beide professionals op het gebied van geestelijk welzijn.
Voor meer informatie kijk op www.dekernonline.nl/agenda/wijs-met-je-brein/.

 

 

TALK-IN OLDENZAAL

mededeling-mededeling-mededeling-mededeling-mededeling-mededeling-mededeling           

TIJD:        DINSDAG 18 april 

PLAATS:  MARKTSTRAAT 1 te  Oldenzaal

ENTREE: 5 euro pp

IEDER, JONG EN OUD, IS  VAN HARTE WELKOM!

———————————————————————————————————-