Incompany en individuele trainingen

 

Aangezien jij als persoon alleszins de moeite waard bent gaat het erom dat je ontspannen, met plezier en effectief  met jezelf, met anderen en  je werk kan omgaan op je werkplek of thuis.

Train jezelf in het doorzien van en omgaan met stressvolle situaties en relaties ‘in de weerstand’. Zorg ervoor dat je een nieuwe balans vindt en leer doortastend en met inzicht communicatief op te treden in ruimtes waarin je leeft en werkt.

 

 

1. Effectief leren omgaan met ongezonde werkstress

 

Deze 3-daagse training , met optie voor een vierde dag, wordt  in samenwerking met ‘praktijk de Kern’  (Yvonne Meyer)  te Oldenzaal verzorgd. De training is door veel deelnemers met succes gevolgd en in praktijk gebracht.  Zij  is geschikt voor medewerkers of leidinggevenden met  MBO/HBO nivo die werkzaam zijn  in de techniek, de zorg, de zakelijke en/of financiële dienstverlening of het onderwijs. (klik voor de folder hierboven op ‘1. Effectief leren omgaan met ongezonde werkstress’ )

                

 

2. Communiceren en waarderen.  

 

Communiceren en waarderen zijn twee werkwoorden. In veel gevallen gaan ‘communiceren’ en ‘jezelf en de ander waarderen’ als vanzelf maar ze vragen zorgvuldige aandacht en kennis van het communicatieproces wanneer het gesprek moeizaam verloopt of helemaal ophoudt. Deze training, die je individueel of in een groep kan volgen, is  erop gericht om inzicht te krijgen in situaties waarin je  weerstand bij jezelf en de ander ervaart. Wat speelt er? Op welk nivo van communicatie zit het probleem? En wie ben jijzelf binnen de communicatie?

 

Waardeer jij jezelf en de ander en werk je zo aan de versterking van jezelf en die ander? We richten ons op het vermeerderen van je kennis en vaardigheden voor een plezierig en effectief communicatieproces. Maar ook de aandacht voor je houding,  met name inzicht op de lijnen  van tijd,ruimte en levensvisie, krijgt ruime aandacht.  

Alleen deze training is met korting mogelijk voor mensen met een krappe beurs. Zij  mogen deze cursus individueel  volgen.  

(klik voor de folder  hierboven  op ‘2. Communiceren en waarderen’ )  

Prijzen voor het gehele trainingsaanbod zijn telefonisch of via het contactformulier opvraagbaar.

 

                                                                                                                                                                                                                                                          

3. Voor jouw  bedrijf of instelling kunnen wij in overleg  trainingen op maat opzetten en uitvoeren. Hierbij sluiten wij naadloos aan bij de reorganisaties en ontwikkelingen die intern plaatsvinden. Specialiteit van ons is om de principes en waarden van uw bedrijf of instelling bespreekbaar te maken en ‘te laten landen’ bij leidinggevenden en medewerkers zodat zijzelf ook met plezier kunnen bijdragen aan de vormgeving van uw missie. 

 

Praktijk de Goastok   T: 0634897129     Distel 3   7577 HH Oldenzaal     Ing: NL38INGB0700167161   KvK: 63974037